07.12: Olga Juverdeanu aduce povestea Global Records la Întâlnirile „Leadership în muzică”!


Ultima întâlnire din seria Leadership în muzică va avea lor miercuri, 7 decembrie, ora 12:00, la Sala Auditorium a Universității Naționale de Muzică București, unde studenții o vor cunoaște pe Olga Juverdeanu, general manager la Global Records. Cu o pregătire profesională în finanțe și un MBA în Managementul afacerilor, Olga Juverdeanu a activat atât în roluri de management în domenii complet diferite de cel de entertainment, cât și în calitate de consultant financiar și de management. Diferențele dintre rolurile pe care le-a ocupat de-a lungul timpului, cel de consultant extern și cel de executiv și factor de decizie în cadrul unui business, au dus la cristalizarea dorinței sale de a se implica în managementul unei companii în plină expansiune, pentru a putea experimenta atât satisfacțiile, cât și toate provocările unui astfel de parcurs. Începând cu anul 2016, întreaga sa activitate este legată de Global Records, unde a început ca Head of Finance and Legal, iar în anul următor a fost promovată director general.

„Cea mai frumoasă parte a jobului meu este că reprezintă mai mult decât un job. Găsesc în activitatea mea și pasiunea, și perspectiva de dezvoltare atât personală, cât și profesională de care cred că avem cu toții nevoie în viață. Nu sunt două zile la fel, n-am cum mă plictisesc. Și simt că fac parte dintr-un proiect care, dincolo de business, are și misiune de a face fiecare zi un pic mai frumoasă celor care ascultă muzica noastră. Foarte important pentru mine este și faptul că am ocazia să lucrez cu oameni nu doar talentați, ci și bogați sufletește, frumoși la spirit, care la rândul lor iubesc ceea ce fac. Am astfel șansa de a contribui la construirea unei echipe de profesioniști, într-un domeniu care până acum nu a avut mult interes din partea pieței de forță de muncă.” (Olga Juverdeanu, într-un interviu publicat pe site-ul alistmagazine.ro)

Seria de întâlniri Leadership în muzică este o componentă a proiectului organizat de Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea Națională de Muzică București (SAS UNMB), intitulat „LEADERSHIP ÎN MUZICĂ. Sesiuni de mentorat și concurs de proiecte antreprenoriale”, finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională (CNFIS-FDI-2022-0438). Până pe 7 decembrie, propunem 5 evenimente de mentorat, în prezența unor personalități-pilon atât din peisajul muzicii clasice, cât și din industria muzicală, care inspiră și transformă, prin activitatea pe care o desfășoară, lumea muzicală românească.

Rămâneți aproape, pe paginile de Facebook #SAS UNMB și #Universitatea Națională de Muzică București, dar și pe old.unmb.ro pentru a fi la curent cu proiectele viitoare!

Comments are closed.