Studenți

UNMB oferă servicii variate studenților și dispune de programe speciale pentru asigurarea unei vieți studențești de calitate, pe care le monitorizează și le reevaluează periodic: un cămin studențesc, o sală de sport, cabinet medical, servicii de consiliere și orientare în carieră. Căminul UNMB din strada General Berthlot nr.8, sector 1, este unul dintre cele mai moderne și mai utilate din București, funcționând după un Regulament de ordine interioară și dispunând de următoarele dotări: 52 camere (209 locuri) dotate cu 60 frigidere, o spălătorie cu 4 mașini de spălat automate, uscătorie, un aragaz electric, o sală de mese cu 3 cuptoare cu microunde și 4 plite electrice, 8 cuptoare cu microunde în camere, sală de socializare, o sală de calculatoare cu 6 sisteme desktop, un sistem audio cu 6 boxe, 11 săli de studiu individual dotate cu pianine. În cămin este realizată o rețea de internet și de semnal TV, toate camerele fiind echipate cu prize pentru acces, iar pe paliere și în spațiile comune sunt instalate 12 echipamente TV, funcționează un automat pentru băuturi calde și altul pentru băuturi și produse reci, respectiv există canapele, mese și fotolii pentru socializare. Căminul este dotat cu sistem de supraveghere video (compus din 9 camere video dintre care 8 sunt amplsasate în interiorul clădirii și 1 în exterior), sistem de semnalizare în caz de incendiu și ascensor hidraulic.

Ca un element specific unui învățământ superior vocațional, instituția asigură servicii de împrumut a instrumentelor muzicale din dotarea UNMB, servicii de acordaj și reparații ale instrumentelor, un atelier de lutier, spații destinate concertelor studențești, posibilitatea de a  efectua studiu individual în sălile universității zilnic, până la orele 21.30. Noile propuneri de îmbunătățire și diversificare a serviciilor oferite studenților sunt dicutate cu reprezentanții acestora în structurile de conducere de la nivelul facultăților și universității.

La sediul UNMB funcționează și un bufet-restaurant modern, ce oferă o gamă largă de preparate culinare, o bibliotecă cu profil muzical și sunt instalate trei plasme pentru programe video, trei automate de băuturi calde și unul de produse și băuturi reci.
Comments are closed.