Consiliere/Impresariere

În cadrul Centrului consiliere și orientare în carieră din UNMB, studenții noștri sunt consiliați pe trei paliere:

 

– consilierea artistică/impresarierea studenților și a absolvenților, pentru managementul carierei și găsirea oportunităților pe piața muncii din România. Vă puteți adresa la Centrul Studio-Spectacole, sala 19, la e-mail artistic@unmb.ro sau la numărul de telefon 021 314 26 37.

 

– consilierea studenților privind formarea profesională la universitățile din străinătate, prin granturile Erasmus sau alte proiecte de parteneriat ale UNMB, și a absolvenților privind parcursul academic postuniversitar sau inserția pe piața internațională a muncii. Vă puteți adresa la Biroul de Relații Internaționale (Corp Mediatecă, etaj III), la e-mail international@unmb.ro sau la numărul de telefon 021 313 58 89.

 

– consilierea psihologică a studenților, privind probleme educaţionale, afective sau relaţionale cu care se confruntă și managementul stresului. Vă puteți adresa domnului psiholog Victor Chitic (Corp C, etaj II, camera 32), cu o programare în prealabil la victor.chitic@unmb.ro.

 

 

Anunț selecție

Universitatea Națională de Muzică din București, prin serviciul Studio Spectacole, organizează o selecție pentru ansambluri formate din studenți UNMB, în vederea impresarierii artistice.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați Centrului Studio-Spectacole, sala 19, să ne contactați pe adresa de e-mail artistic@unmb.ro sau la numărul de telefon 021 314 26 37.

Comments are closed.